A Földváry egyesület polgárőrei is szedték a szemetet

Te_szedd_3-520Az elmúlt szombaton,  szeptember 14-én az Országos Polgárőr Szövetség tagszervezetei közül 133 egyesület 3400 fő polgárőrrel csatlakozott a TE SZEDD – Önkéntesen a tiszta Magyarországért című kampányhoz. Vácról a Váci Földváry Károly Polgárőr Egyesület jelentkezett a programba.



A találkozási pont a sokéves, megszokott helyszínen, a Zöldfa utcai játszótér melletti területen volt. A kedvezőtlen, esős időjárás ellenére 17-en jelentek meg az önkéntesek: a Váci Földváry Károly Polgárőr Egyesület, az Alsóvárosi Polgári Egylet tagjai, valamint magánszemélyek, családok – tudtuk meg Somogyi Lászlótól, a polgárőrők egyik vezetőjétől.

– A Zöldfa utcai játszótéren, a közeli parkolóban és a patak partján szedtük össze a szemetet, tisztítottuk meg környezetünket. Továbbá részlegesen felszámoltunk egy illegális szemétlerakót az Avar utcai garázssor végében. A közel 4 órás munka során 30 zsák szemetet gyűjtöttünk össze – tájékoztatta lapunkat.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Második gyermekvédelmi kerekasztal beszélgetés Vácon - Egyházi és civil szervezetek találkozásai a helyi gyermekvédelemmel

Te_szedd_5-520

A jelenlévők megállapodtak abban, hogy

az akciót szeptember 21-én ugyanezen a helyszínen találkozva megismétlik,

őszintén remélve, hogy az időjárás akkor kegyeibe fogadja a résztvevőket és többen jönnek el a takarítást folytatva, további pontokat is megtisztítva a kommunális hulladékoktól. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments