Támogatást kér az igazgató az utazáshoz

diáksport_futsal_győztesek öröme_Vác_vagott_520Olykor az öröm, a váratlanul jött siker is gondokat okozhat. Ez történt nemrég a Váci Madách Imre Gimnáziumban is, ahol kiderült: az utazáshoz pénz kell. Mivel a kassza meglehetősen szerény, támogatásra kéri a szülőket az igazgató, erről levélben írt.



„Kedves Szülők! Kedves Támogatóink! A 2012/2013. tanévben megrendezett Teremlabdarúgó Diákolimpia országos döntőjén a Váci Madách Imre Gimnázium csapata diákolimpiai bajnoki címet szerzett.

Ezen eredmény alapján iskolánk jogot szerzett arra, hogy hazánkat képviselje az Iskolai Futsal Világbajnokságon, melyet a Nemzetközi Iskolasport Szövetség a Szardínia szigeten található Sinnaiban, 2014. április 26. és május 3. között rendez meg.

A Magyar Diáksport Szövetség a költségek egy részét állja, de a költségek nagyobbik részét iskolánknak kell biztosítania.

Kérjük, legyenek segítségünkre a pénz összegyűjtésében!

Támogatásaikat a Váci Madách Imre Gimnázium Alapítványának 11742094-20037941 számú számlájára tudják befizetni. Kérjük, hogy a megjegyzésbe írják be, hogy az Iskolai Futsal Világbajnokságon való részvételre szánják az összeget.

Szívesen fogadjuk adójuk 1 %-ának felajánlását is. Alapítványunk adószáma: 19179784-1-13. Köszönjük támogatásukat!

A Váci Madách Imre Gimnázium diákjai és dolgozói nevében: Horváth Edit igazgató,

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Föld napi váci rendezvények – Kerékpáros felvonulás és Naszály túra

Reméljük, sikerül összegyűjteni a pénzt, hiszen ilyen siker után a gyerekek megérdemlik, hogy kiutazzanak a nemzetközi versenyre. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments