Forgalmi rend változás, terelés, részleges útzár

Ambró Ferenc utcaA Budapest-Vác-Szob vasúti vonal, illetve a váci vasútállomás felújítása kapcsán a kivitelezők az elkövetkező hetekben igénybe veszik munkájuk során az Ambró Ferenc utcát is. Így a környéken ideiglenesen részleges útzárra, terelésre kell számítani, amire KRESZ táblák, illetve sárga színű utca- és forgalmi-helyzet jelző táblák hívják fel a közlekedők figyelmét.

A legfontosabb tudnivaló, hogy az Ambró Ferenc utcába átmenetileg csak a Híradó tér felől lehet majd behajtani. A Berkes András utcától a Bimbó utcáig viszont a munkálatok ideje alatt is használhatják az autósok az útszakaszt a KRESZ- nek megfelelően. A Naszály és a Bimbó utca közötti részt ugyanakkor csupán az építési területen dolgozók és gépjárműveik vehetik igénybe, igaz itt nincs lakóház, ez a terület a Király Endre Ipari Szakközépiskola Szakiskola és Kollégiumhoz tartozik, az intézménynek pedig külön közlekedési útvonalat jelöltek ki!

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Kurdi Csabáné Péchy Blanka díjat nyert

Az így kialakított forgalmi helyzetnek megfelelően a Naszály útról a Lidl áruháznál letérve a Levél utcán keresztül lehet csak bejutni átmenetileg gépjárművel azon részekre, melyeket eddig az Ambró Ferenc utcáról is meg lehetett közelíteni. Erre tehát azoknak is figyelniük kell, akik a kisváci temetőbe kívánnak eljutni, különös tekintettel a közelgő Halottak napjához.

A lezárás már él, egyelőre részlegesen, a teljes kitáblázás és a lezárás a hétvégére tehető, a kivitelező megrendelésétől függően.
A felesleges kellemetlenségek elkerülése végett újra hangsúlyozzuk: Az Ambró Ferenc utcába átmenetileg NEM LEHET behajtani a Naszály útról és a Bimbó utca felől. (vacholding.hu) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments