Közösségépítő Ipress-pályázat általános iskoláknak

pályázat_ipressAz Ipress Center Hungary (IPC) önálló nyomdai vállalatok közösségeként jött létre, amelyben a résztvevők a versengés helyett az összefogásra építenek. Az IPC társadalmi felelősségvállalási programjában kiemelten fontos a helyi közösség építése, erősítése, ezért a mai napon pályázatot hirdet a váci általános iskolák számára olyan közösségépítő program létrehozására, ami nem csupán a fiatalokat és szüleiket, de lehetőség szerint a teljes váci lakosságot eléri.

Az IPC a legjobb programterv készítőjének és végrehajtójának 1 millió forint adományt biztosít. Az IPC hisz abban, hogy egy alulról építkező civil közösségből lesz a legerősebb polgárság, és hogy a váci közösség összefogással fizikai és lelki értelemben is még jobb és még élhetőbb környezetet tud teremteni Vácott.

A pályázat kiírója ennek szellemében az adomány felhasználását sem szeretné korlátozni, hiszen minden iskolában más és más sürgető feladatok várnak megoldásra. A felajánlás ezért szabadon felhasználható iskolafejlesztésre az iskola döntése szerint, és nem szükséges a pályázat keretében megvalósítandó közösségépítő programra költeni. ♦

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Vasúti átjáró sorompójának hibája

A teljes pályázati kiírást a Váci Napló október 11-iki lapszámában olvashatják!

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments