Váci tűzoltók lépcsőztek a leggyorsabban

Lépcsőfutó bajnokságA hétvégén került megrendezésre Budapesten a SOTE 23 emeletes épületében a VIII. Országos Tűzoltó Lépcsőfutó Bajnokság. A kiírás szerint a tűzoltók teljes védőfelszereléssel, légzőkészülékkel azaz közel 25 kilogrammos súllyal futnak fel a 23. emeletre.

Egyéniben illetve párosban is teljesíthető a táv, de nemzetközileg is a páros formáció az alap, hiszen a tényleges tűzoltói beavatkozásoknál is a tűzoltók közösen egymásra számítva hajtják végre a feladatokat. A Váci Hivatásos Tűzoltóparancsnokság három páros és két egyéni indulóval képviseltette magát a közel 200 fős mezőnyben.

A legjobban a Bársony Antal (39) Sági József (42) páros végzett, mert nem csak a 30-39 éves kategóriában szerezték meg az első helyet (3:08) hanem abszolútban is a leggyorsabb páros lettek. A Hajas Sándor (29) Povazsan Zsolt (23) páros a 30 év alatti kategóriában harmadik (3:45)abszolútban a hatodik lett. A Babella Dávid (31) Vígh József (38) páros a 30-39 éves kategóriában a negyedik (4:07) abszolútban a tizennegyedik lett. Az egyéniben is induló Sági József a 40 év feletti kategóriában (3:03) megszerezte az első helyet. Benkó József (35)aki szintén egyéniben indult kategóriájában a 15. lett. Gratulálunk nekik!

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Kurdi Csabáné Péchy Blanka díjat nyert

 

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments