Adventi meglepetések a városi könyvtárban

Adventi kalendárSzent András napjához legközelebb eső vasárnappal beköszönt advent első napja. A meglepetések és a lázas készülődés időszaka könyvtárunk életében is megjelenik. Az eljövetel néhány hete alkalmat ad arra, hogy olvasóinkat fenyőillatba öltöztetett meglepetéssel várjuk. Stílusosan egy könyvtári katalóguscédula-szekrényéből készített Adventi naptárral várjuk minden nap egy-egy olvasónkat, hogy neki meglepetést, nekünk könyvtárosoknak az ajándékozás örömét adja meg.

December 6. Mikulásvárás lesz mesével és kézműves foglalkozással a gyerekkönyvtárban. Színes programjainkkal a Mikulás napi készülődés utolsó óráit kívánjuk megkönnyíteni és hasznos időtöltést biztosítani a család minden tagjának.

December 13-án Luca napi forgatagunkban reggeltől estig kézműves alkotásokat vásárolhatnak az egyedi ajándékokat kereső olvasók: könyvek, könyvkötői termékek, szalma-, horgolt, – hímzett,- és gyöngydíszek, mézeskalácsok, és apró ajándékok költöznek a könyvtár falai közé. Luca-széke és boszik mellől nem maradhatnak el a könyvek sem.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Egy szemtanú feljegyzései - A Migazzi Zarándokház és a PüspökVác látogató és rendezvényközpont története a II. világháború előtt és után

Mint ahogyan azt olvasóink megszokhatták: könyvtárunkban hagyománya van Könyvvásárunknak. Egész december hónapban házunk két szintjén, rendkívül kedvezményesen vásárolhatnak látogatóink a használt, de még jó állapotú könyvek és folyóiratok közül.

Könyvárunk ünnepi nyitva tartása: december 23. (hétfő): nyitva 9 – 18.45-ig, a megszokottól eltérően hangtárunk is nyitva tart; december 24-28.(kedd –szombat): zárva; december 30. (hétfő): nyitva 9 – 18.45; december 31. (kedd): nyitva 8 – 13.45; január 2. (csütörtök): nyitva a megszokott időben.

Szeretettel vár mindenkit a Katona Lajos Városi Könyvtár! ♦

 

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments