Ma: Kormos Anett és a Három Kismalac Vácon

kormos anett komika„Nem fogok hason csúszva, sárga ruhában a fejemen tojást törni, vagy beköltözni a villába, meg ilyenek, de nem azért, mert ettől celebbé válnék, hanem mert ez tőlem idegen” – fogalmaz egy újságcikkben Kormos Anett (képünkön), aki rövid idő alatt vált stand up comedy műfaj elsőszámú női képviselőjévé Magyarországon.

Anett a mértékletesség írott és íratlan szabályait szem előtt tartva saját családja „bőrét is vásárra viszi”, hiszen az amúgy rendezvényszervezőként tevékenykedő férje és két kislánya láthatatlan üzemmódban ugyan, de rendszeres résztvevői a fellépéseknek.

Kormos Anettel és a Három kismalac zenekarral a váciak is találkozhatnak november 8-án, pénteken 19 órától a Madách Imre Művelődési Központban, az intézmény kezdeményezésében tavaly útnak indított Váci Ifjúsági Napok ez évi eseményeinek keretében.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Megérkeztek az első kisgyermekek az új váci bölcsődébe

Az előadásra 2000 forintos áron még lehet belépőjegyeket vásárolni a helyszínen, de érvényes diákigazolvánnyal 1000 forintba kerül a jegy. Az idén is két naposra tervezett esemény másnapján a váci közkedvelt zenész, Pálinkás Gergő és barátai jazzkoncertjét tekinthetik meg az érdeklődők. A koncertre 700 forintért lehet elővételben belépőjegyet venni. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments