Szerdán nagy derbi lesz: jön a Pick Szeged!

kézilabdaA Váci KSE férfi kézilabdázói, a karácsony előtti hetekben 3 fogásos ünnepi menüvel kedveskednek szurkolóiknak.

Előételként a bajnoki listavezető Pick Szeged csapatát tálalják december 4-én, szerdán. A főfogás december 14-én, szombaton, a Bajnokok Ligája csoportjában eddig veretlen MKB-MVM Veszprém gárdája lesz. A desszertet, a magyar junior válogatott együttesét pedig december 18-án, szerdán kínálják.

Valamennyi bajnokira 18 órai kezdettel kerül sor a városi sportcsarnokban. (A Szeged és a Veszprém meccsek előtt, 14, illetve 16 órai kezdettel utánpótlás mérkőzéseket is rendeznek.)

A szerdai Szeged mérkőzés kezdődobását Kammerer Zoltán háromszoros olimpiai bajnok kajakozó végzi el. Fontos információ, hogy 16 órától már csak érvényes belépőjeggyel (karszalaggal) lehet a sportcsarnokban tartózkodni, továbbá hogy a helyszínen, elővételben a Veszprém elleni találkozó jegyeit is meg lehet vásárolni, akárcsak a népszerű Sportmatrica albumot, és a hozzá tartozó matricacsomagokat!

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Nagy sikerrel zajlott le III. Nyuszi-uszi amatőr úszóverseny

Ellenfelünk – akivel a nyári felkészülés során, valamint a bajnokság őszi szakaszában is igen jó meccset játszottunk – tiszteletet parancsoló eredménylistával érkezik a Duna partjára. A bajnoki tabellát veretlenül vezetik, míg az EHF Kupában éppen az elmúlt hét végén, a portugál Benfica ellen aratott kettős győzelemmel jutottak be a legjobb 16 csapat közé, ahol első kalapos kiemeltként várják a csoportkör sorsolását.

A Juan-Carlos Pastor irányította vendégeknél a bajnokságban eddig a svéd Jonas Larholm szerezte a legtöbb gólt, összesen 66-ot. A Benfica elleni hazai kupavisszavágó legeredményesebb játékosa 10 találattal az a Balogh Zsolt volt, aki egykor Lendvay Péterrel és Kocsi Andrással együtt, zsinórban 4 alkalommal ért el bajnoki 4. helyezést a PLER KC csapatával.

A találkozó érdekességei közé tartozik még, hogy a váciak közül korábban Rosta István, Nagy Levente, Bajorhegyi Ádám és Lendvay Péter is viselte a szegedi elit alakulat mezét, így ők mindenképpen presztízscsatára készülnek, és arra, hogy minél tovább lépést tudjunk tartani a listavezetővel. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments