Versenyautóval gyűjtenek a rallysok a kis betegeknek

Maricsek Miklós rallyA váci Maricsek Racing Team, a RallyCafé Autósport Magazin és az E85 ez évi, társadalmi felelősségvállalási programjának záró eseményeként a Ronald McDonald Alapítvány kis betegei kerültek a középpontba.

Számukra és a budapesti Ronald McDonald Ház számára gyűjtenek olyan eszközöket, játékokat, sportszereket és sok egyebeket, amivel meg tudják könnyíteni a házban élő családok életét, illetve a gyerkőcök sokszor nehéz mindennapjaiba örömet tudnak varázsolni, és nem utolsó sorban talán a karácsony fényét is csillogóbbá tudják tenni számukra. Így azután, a figyelemfelhívás már jól bevált eszközét, a rallyt is újra bevetették a jó ügy érdekében.

– A rendezvénynek a Récsei Center Bevásárlóközpont ad otthont, ahol természetesen a társadalmi felelősségvállalási programunk rally autója, egy E85-ös Mitsubishi WRC Replica is ki lesz állítva, amivel az adományokat gyűjtjük. A Rally Café AllStars autó a gyermekekért kezdeményezés mellé sok ismert magyar híresség és sportoló is felsorakozott mint például Kammerer Zoltán, Fésűs Nelly, Csernoviczki Éva, D. Tóth András… de nagyon hosszú a lista, és nem szeretnék senkit kihagyni, úgy hogy inkább nem sorolom tovább a neveket.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  „Tavaszi szél vizet áraszt…”

És ami nagyon fontos! Mindenkit várunk a támogatók közé. Cégeket és magánszemélyeket egyaránt!

Ha szívesen eljönnének személyesen is az átadó ünnepségre, december 17-én 15 órától mindenkit várunk a Récsei Centerben felállított karácsonyfánál – mondta Maricsek Miklós (képünkön), a Maricsek Racing Team csapatfőnöke.

Amire szüksége lenne a háznak:

vasaló – hajszárító – hordozható DVD lejátszó – hordozható CD lejátszó – étkészlet – evőeszközkészlet – mikrohullámú sütő – pingpong ütők, labdák – műanyag nyuszibusz (kismotor) – edények, lábasok – turmixgép – botmixer – kávéfőző – vízforraló – színes ceruzák, rajzlapok – mesekönyvek – mese DVD-k – szobakerékpár – futópad – gimnasztikai labda – társasjátékok – fa járóka – ruhaszárítók – legó – kerekesszék – álló ruhafogas – ébresztős rádió – szendvicssütő…

Érdeklődni a következő telefonszámon lehet Szíjártó Anikó projektkoordinátronál:  06-30/522-4151. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments