Két héttel később nyílik Vácott a Kaktusz virága

kaktusz virágaA színművészek váratlan színházi és televíziós elfoglaltságai miatt két héttel később, azaz február 28-án, pénteken 19 órától lesz látható a váci Madách Imre Művelődési Központban a Kaktusz virága.

Az 1969-ben bemutatott Walter Matthau, Goldie Hawn és Ingrid Bergmann főszereplésével legendássá vált film színpadi változatát ezúttal a Bánfalvy Stúdió és a Szabad Tér Színház közös produkciójaként tekinthetik meg az érdeklődők parádés szereposztással.

A történet főhőse Julian Winston főállású agglegény, mellékesen pedig fogorvos, aki retteg a házasság gondolatától. Újdonsült barátnőjének, a szöszke Toninak azt hazudja, hogy nős. Toni elkeseredettségében öngyilkosságot kísérel meg, Winston erre megígéri, hogy elválik, és elveszi feleségül. Ám Tonit nem abból a fából faragták, aki csak úgy ripsz-ropsz tönkretesz egy boldog családot, saját szemével szeretné látni, hogy a házastársak kapcsolata már kihűlt. Winstonnak sürgősen keríteni kell egy álfeleséget, s úgy tűnik, asszisztensnője, a kissé mogorva Stephanie megfelelő lesz erre a  feladatra.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Újabb polgármester-jelölt száll ringbe Vácon: a VVVE jelöltje dr. Csereklye Krisztina

Barillet és Grédy története tehát nem nélkülözi a komikus helyzeteket sejtető kalamajkát, amelyek Nádas Gábor és Szenes Iván slágereivel egészül ki. A dalok zenei kíséretét a Chameleon Jazz Band biztosítja élőben.

Szereposztás: Julien: GergelyRóbert/Hujber Ferenc, Stéphanie: Détár Enikő/Xantus Barbara, Antonia: Kosik Anita, Norbert: Harmath Imre, Cochet úr, a betege: Schlanger András, Igor: Sándor Péter.

Az előadásra belépőjegyek elővételben 3300, a darab váci bemutatása napján 3600 forintért válthatók a helyszínen, azaz a Madách Imre Művelődési Központban. Az időpontváltozás miatt a már megvásárolt, február 16-ra szóló jegyeket becserélik az új időpontra, vagy visszafizetik az árát. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments