Álmai szigetén gázolta el a váci lányt egy tartálykocsi

Koh Samui 01A világ egyik legszebb trópusi paradicsomában lelte halálát 39. születésnapja előtt három nappal a magyar származású H. Katalin. A váci születésű nő Stuttgartból vándorolt ki a thaiföldi szigetre, Koh Samuira, hogy új életet kezdjen ott barátjával, de elgázolta egy tartálykocsi.

A Föld egyik leggyönyörűbb helyén képzelte el a jövőjét párjával Katalin, de a szép álomból rémálom lett. A váci születésű, és az itteni Madách Imre Gimnáziumban érettségizett, tervező grafikusi végzettséggel rendelkező nő korábban az IBM-nél volt alkalmazásban Stuttgartban.

Ám barátjával, a 34 éves Frederic-kel úgy döntöttek: otthagyják a zajos európai nagyvárosi életet, és a trópusokon teremtenek új egzisztenciát. Októberben érkeztek meg az utazási magazinok címlapján gyakran szereplő, mesés, pálmafás-kék tengeres szigetre, Koh Samuira – írja a borsonline.hu.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Föld napi váci rendezvények – Kerékpáros felvonulás és Naszály túra

– A törzshelyünkről, a kedvenc bárunkból tartott a rollerével hazafelé, a bérelt kis parti bungalónkba késő éjszaka. Aztán jött a szörnyű hír a rendőrségtől három óra tájban: elgázolta egy vízszállító tartálykocsi – nyilatkozta a német bulvárlapnak, a Bildnek az asztalosnak tanult, de DJ-ként is pénzt kereső, karlsruhei származású férfi.

Katalin azonnal életét vesztette: a teherautó valószínűleg áttért a nő sávjába, mert szemből ütötte el.

Katalint csütörtökön hamvasztották el. Barátja az ő urnájával a bőröndjében tér haza Karlsruhéba. A lány Facebook-oldalán barátok és ismerősök búcsúztatják kedvesét. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments