EHF Kupa visszavágó: Ipress Center-Vác – Fehérvár KC

Konkoly Csaba2Sorsdöntő mérkőzés előtt állnak a váci lányok, már ami a nemzetközi kupaszereplést illeti. A Váci NKSE kézisei a fehérváriak ellen játsszák szombaton este a visszavágót. Idegenben három gólos vereséget szenvedtünk, tehát a hátrány nem behozhatatlan.

Mint beszámoltunk róla, a váciak hullámzó játékkal az éppen jó napot kifogó Fehérvár KC otthonában 22-19-es vereséget szenvedtek. Konkoly Csaba (képünkön), a váciak trénere nem volt elégedett a lányokkal.

Taxi-kocka– Az volt a célunk, hogy olyan eredményt érjünk el, hogy a visszavágónak legyen értelme. Az igazat megvallva nagyon rossz felfogásban játszottunk, nyuszi módjára védekeztünk és nyuszi módjára támadva csak két gólt lőttünk tizenöt perc alatt. A kimaradt ziccerek is hozzájárultak a vereségünkhöz és mínusz kettőnél beragadtunk. Így nem lehet fontos meccset nyerni, márpedig ez fontos mérkőzés volt.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Váci evezősök a szegedi Európa-bajnokságon

Nem jó előjel, hogy legutóbb e héten kedden egy utolsó másodpercben lőtt góllal vitte el az egy pontot Vácról a Debrecen. A lelátóról úgy látszott, a lányok még mindig hajlamosak a kapkodásra, olykor észrevehetően nem koncentrálnak megfelelően, pedig tudásuk alapján ennél jobb teljesítményre is képesek.

Az EHF Kupa a Bajnokok Ligája után – amelyre Magyarországról két csapat kvalifikálta magát, a bajnoki címvédő Győri Audi ETO és a bajnoki ezüstérmes FTC Rail Cargo Hungaria – a második legnépszerűbb sorozat. Utoljára a magyar csapatok közül a Cornexi Alcoa tudott a csúcsra jutni a 2004/2005-ös szezonban, ők akkor a Győri Graboplast ETO-t győzték le, összesítésben három góllal.

A meccs február 8-án szombaton 16 órakor kezdődik a városi sportcsarnokban, pénztár- és kapunyitás 14.30-kor.  Jegyárak: a felnőtt belépő 2.000 forintba kerül. (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments