Elkötötte a főnöke traktorát a nő, azzal ment vásárolni

Lamboghini_traktorEgy 31 éves nő úgy döntött, hogy a munkaadója tulajdonát képező traktorral megy bevásárolni.

A Dunakeszi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya ezért eljárást folytat B. Mária 31 éves budapesti lakos ellen jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A rendőrségre február 20-án a késő esti órákban érkezett bejelentés arról, hogy Fóton az egyik útkereszteződésnél egy férfi és egy nő próbál beindítani egy traktort, de indítókulcs nem volt náluk.

A helyszínre érkező fóti járőrök megtalálták a járművet, melynek közelében senki nem tartózkodott.

Kis idő múlva ismételten ellenőrizték a kereszteződésben hagyott traktort. Ekkor két személyt láttak a jármű mellett, akikre ráillett a bejelentő által adott személyleírás. Egyikük, B. Mária a járőröknek elismerte, hogy a jármű a munkaadójának a tulajdona és azt azért bízta rá, hogy kizárólag a tanyán elvégezze vele a mindennapi feladatokat, magáncélra viszont nem volt jogosult használni.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Kurdi Csabáné Péchy Blanka díjat nyert

A 31 éves asszony azért hozta el mégis a traktort, mert azzal ment el vásárolni, azonban az indítókulcsot útközben elvesztette.

B. Máriát a járőrök a Dunakeszi Rendőrkapitányságra előállították és őt gyanúsítottként, míg a vele tartózkodó férfit tanúként hallgatták ki. (Váci Napló – képünk illusztráció) 

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments