Ellopták a kerékpárt, a rendőrök gyorsan megtalálták

kerékpár lezárvaNem sokáig örülhetett könnyen szerzett zsákmányának a biciklitolvaj, hiszen néhány óra leforgása alatt elfogták őt a váci nyomozók, és a lakásán megtalálták az ellopott kerékpárt is.

Február 20-án csütörtökön a délelőtti órákban tett feljelentést egy hölgy, miszerint egy váci üzlet elől a tárolóban lezárt kerékpárját ismeretlen személy eltulajdonította.

Az üzlet biztonsági kamerájának felvételei segítségével, valamint az adatgyűjtés során beszerzett információk alapján a nyomozóknak sikerült beazonosítani a feltételezett elkövetőt, így azonnal tudták, hogy kinél kell keresni az ellopott biciklit.

A 21 éves gyanúsított beismerte tettét, a lakásán megtartott házkutatás során lefoglalt kerékpárt pedig már kora délután hiánytalanul átadták a sértettnek.

A sértett hölgy egy köszönetnyilvánítást is eljuttatott a Váci Napló szerkesztőségéhez.

„A reggeli órákban Vácott bevásárolni mentem kerékpárommal egy nagy forgalmú, saját parkolóval rendelkező boltba. Kb. 20 percig tartó vásárlásom idején a kerékpárom megtetszett valakinek, és az illető elkerekezett vele. Biciklim hiányát jeleztem a bolt vezetőjének, majd feljelentést tettem a rendőrségen. A jegyzőkönyv felvételét követően és a gyors intézkedésnek köszönhetően alig hat órával később már jelzést kaptam a rendőrségtől, hogy átvehetem a kerékpárom! Mivel az ügyben sikeresen eljárókat (járőr, ügyeletes tiszt, nyomozó) személyesen nem ismerem, ezúton szeretném nekik megköszönni munkájukat. Kívánom, hogy nyomozásuk máskor is ilyen gyors eredménnyel záruljon és súlyos cselekménnyel ritkán találkozzanak. Természetesen az üzlet dolgozóinak segítő hozzáállását is köszönöm” – írta levelében. (Váci Napló – képünk illusztráció) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments