Földváry iskola: nézz körül a beíratkozás előtt

Földváry iskola bejárataA Váci Földváry Károly Általános Iskola Iskola 2014/2015-ös tanévre is meghirdette beiratkozási programját, mely az óvodák iskolaköteles gyermekeihez és azok szüleihez szól.

A beiratkozási program keretén belül számos érdekes lehetőséggel, játékokkal, komoly beszélgetésekkel várják az érdeklődőket, természetesen elsősorban azokat, akik náluk szeretnék megkezdeni az általános iskolai tanulmányaikat.

Március 3-án hétfőn például 16 óra 15 perctől a szülőknek tart tájékoztatót az iskola vezetősége, ahol bemutatkoznak a leendő elsős tanítók. Ez már egy hagyományos program az iskolában, hiszen itt találkozhatnak, beszélgethetnek a tervekről, a lehetőségekről a szülők és a pedagógusok. A tájékoztató alatt jövendő tanulóiknak a tanítók, tanárok bemutatják iskolájukat.

Március 10-én hétfőn 16 óra 15 perctől Iskolacsilingelő program keretében játékos, sport- és kézműves foglalkozásra várják a leendő elsős kisdiákokat.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Újabb polgármester-jelölt száll ringbe Vácon: a VVVE jelöltje dr. Csereklye Krisztina

Március 18-án és 19-én, kedden és szerdán 8 órától nyílt napokon ismerkedhetnek meg gyerekek és szüleik az iskolában folyó munkával és a tanítókkal.  (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments