KÉZILABDA: revánsra készülnek a debreceniek

VÁC-DVSC-TVP-2014-02-04-e1391353671375-300x292A Veszprém elleni hazai rémálomból Vácott kellene felébredni a DVSC-TVP női kézilabda csapatának.  A mérkőzésre városunkban kedden este 18 órától kerül sor.

A Vác ellen, idegenben folytatja bajnoki menetelését a DVSC-TVP női kézilabda csapata. Nem föltétlenül azért lesz nehéz a Lokinak pontot szereznie, vagy esetleg győznie ezen a meccsen, mert a vendéglátók olyan remekül szerepelnek az idei pontvadászatban, hanem inkább azért, mert Kudor Kittiék jelenlegi formája komoly aggodalmakra ad okot – írja beharangozójában a dehir.hu.

A legutóbbi, Veszprém elleni tragikus második félidőt mindenképpen fel kellett dolgoznia valahogy a civis város csapata tagjainak ahhoz, hogy az alapszakasz folytatásában sikerüljön pontot, vagy pontokat szerezni. Az sem a DVSC-TVP esélyeit növelő tényező, hogy a Konkoly Csaba irányította váciak ősszel Debrecenben is győzni tudtak.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Szeretettel köszöntjük a szépkorú Csugányi Antalnét

„Pedig abban a meccsben benne volt egy ideig a Loki-siker, hiszen rossz kezdés után fordított és három góllal is vezetett a piros-fehér alakulat. 16:16-os döntetlennel zárták a csapatok az első félidőt, tehát ekkor még volt esély. Ám a folytatásban már a Vác dominált és nyert 25:30-ra a DVSC ‘ezüstcsapatának’ egykori kapusa, Triffa Ági vezetésével. Sopronyi Anett hiába lőtt a debreceni csapatban 12 gólt, ez is kevés volt a pontszerzéshez.Most pedig egy csúnya hazai kudarc után kellene megmutatni, hogy nem a Veszprém elleni második félidei a csapat valódi arca” – kesereg laptársunk szerzője.

Kedden, a nagy meccs előtt az ifjúsági mérkőzés 14, a junior mérkőzés 16 órakor kezdődik. (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments