KÉZILABDA: tizenegyből csak hat hetest lőttünk be

kézilabdaNem jutott a legjobb nyolc közé az EHF Kupában a váci női kézilabda csapat, miután szombaton a városi sportcsarnokban csak egygólos győzelmet aratott: Ipress Center-Vác – Fehérvár KC 25-24 (13-12).

Nem volt kicsi a feladat, hiszen egy héttel korábban Székesfehérváron három góllal kaptunk ki, de nem is behozhatatlan az ellenfél előnye. A váciakat mintegy nyolcszázan buzdították, amely erős telt háznak számít a sportcsarnokban. A hazai közönség azonban nem nagyon lehetett boldog a kezdő sípszó után, mert a vendégek nagyon belekezdtek és vezetést szereztek.

A mérkőzés további részében a váciak mindent megpróbáltak, hogy a végén nekik tapsoljanak. A félidő végére egygólos előnnyel mehettek az öltözőbe lányaink.

Fordulás után újabb hidegzuhany: a fehérváriak remek sorozattal fordítottak, ám ekkor beindultak a mieink, két góllal vezettek, s a vége előtt másfél perccel arra is esély nyílt, hogy az első meccsen összeszedett három gólos hátrányt ledolgozzuk, de ez végül nem sikerült.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Jövőálló hivatások, személyre szabott figyelem: benéztünk az Apor Vilmos Katolikus Főiskolára

Mint már annyiszor, most is fejben dőlt el a meccs sorsa, a váciak rosszabb koncentrációja alapvetően befolyásolta az eredményt. Jellemző, hogy a gyakran durván szabálytalankodó ellenféllel szemben megítélt 11 (!) hetesből csak 6-ot értékesítettünk, míg a fehérváriak 3-ból 3-at.

Konkoly Csaba: – Küzdöttünk, de mentálisan nem bírtuk hatvan percen át. Örülök, hogy Hámori Konszuélát megismerhette a kézilabdás közvélemény. (Váci Napló) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments