Nem vette át a büntetést, közhírré tették

kézbesítésHiába kereste a postás a váci bejelentett lakással rendelkező P. I-t, nem találta meg. Ezért a gyorshajtásért kiküldött értesítést „hirdetmény útján történő közlés” révén tették közzé a police-hu rendőrségi portálon néhány nappal ezelőtt.

P. I. az adatok szerint Vácott, a Negyvennyolcasok útján lakik. Feltételezhetően valamikor tavaly belefutott egy traffipaxba, s emiatt indult ellene a szabálysértési eljárás, ami büntetéssel végződött.

„A közigazgatási hatósági eljárás általános szabályairól szóló 2004. évi CXL. törvény 80. § (1) bekezdés a/ pontja alapján hirdetmény útján történő közlés érdekében tájékoztatom, hogy a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság, 21000/00341577/2013 ált. számon közigazgatási hatósági eljárást folytat P. I. (…) váci lakossal szemben a megengedett legnagyobb sebességre vonatkozó szabályok megsértése miatt” – olvasható a közleményben.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  "Deákvár 125" Kiállítás megnyitó a Deákvári főtéren

„Felhívom figyelmét, hogy a fenti számú ügyben 2013. 12. 19. napján a hatóság döntést hozott, azonban annak kézbesítése meghiúsult, ezért a döntést az ügyfél vagy meghatalmazottja a Vas Megyei Rendőr-főkapitányságon – 9700 Szombathely, Söptei külső út – átveheti” – fejeződik be a felhívás. (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments