Nyílt nap a leendő elsősöknek a Karolina iskolában

Karolina iskola osztályképNyílt napot tart leendő első osztályosok és szüleik részére a Karolina Katolikus Általános Iskola február 18-án, kedden 9 órától. A bemutató foglalkozásokra február 26-ig lehet jelentkezni.

A leendő első osztályosok iskola- és osztálytípus-választásának megkönnyítésére előkészítő foglalkozásokat szerveznek  nagycsoportos óvodások részére.

Az előkészítő foglalkozásokat egyrészt játékos matematikából tartják, ami az emelt óraszámú matematika osztály mellett való döntés megkönnyítését szolgálja, másrészt énekes-játékos foglalkozást szerveznek, mely a kórusiskolai osztály „munkájába” enged bepillantást.

A foglalkozások február 26-tól március 19-ig tartanak, heti egy alkalommal, minden szerdán 16.30-tól 17.30-ig. A foglalkozások látogatása díjtalan és semminemű kötelezettséggel nem jár! Jelentkezni lehet február 26-án 16.30 órakor a Karolina Katolikus Általános Iskolában. Aki nem tud elmenni az első alkalomra, a következő foglalkozások bármelyikébe bekapcsolódhat. (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments