2014 Dunakanyar Hangja: Nagy Nóri

Nagy Nóri_DK HangjaVéget ért az 5. Dunakanyar Hangja Tehetségkutató Énekverseny. A közel száz induló közül szombat este a zsűri úgy döntött, hogy a legtehetségesebb énekesnek járó elismerést a 20 éves, szigetszentmiklósi Nagy Nórinak ítéli oda. Második helyen a 28 éves, felső-gödi Kovács Veronika Rita, harmadik helyen pedig a 20 éves, budapesti Csák István végzett.

A dunakeszi VOKE-József Attila Művelődési Központ színháztermében megrendezett mindent eldöntő utolsó fordulóra közel félezer ember volt kíváncsi.

A színvonalas showműsort a Rák Orsi által vezetett DancerShadows táncegyüttes nyitotta meg, majd ezt követően a megjelenteket a rendezvénysorozat fővédnöke Tuzson Bence területi fejlesztési biztos köszöntötte.

Mielőtt kezdetét vette a harc, a döntőbe jutott 20 énekes Toldi Tamással együtt elénekelték a Dunakanyar Hangjások közös dalát, amelyet Nagy Gero és Toldi Tamás írtak.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Jövőálló hivatások, személyre szabott figyelem: benéztünk az Apor Vilmos Katolikus Főiskolára

Az est két műsorvezetője Legindi Tímea és Wernke Ádám voltak, akik az énekeseket egyenként  bemutatva szólították színpadra. A produkciókat idén egy öttagú zsűri értékelte, amelynek tagjai Kullai Timi énekes, Patkó Béla Kiki énekes, Toldi Tamás énekes, dalszövegíró, Farkas Pál zeneiskola igazgató, karmester és Karacs Miklós énekes, zenész voltak.

A mintegy 4 órás műsor első felében 10 énekes lépett színpadra, majd a szünetet követően a  második részt Szmolicza Vivien énekes nyitotta meg Dunakeszi Közönségdíjas dalával.  Az eredményhirdetés előtt a tavalyi verseny győztese Benji zongorázott és énekelt, amelyet a közönség nagy tapssal üdvözölt.

A zsűri döntése alapján az alábbi végeredmény született:

I. HELYEZETT-2014 DUNAKANYAR HANGJA: Nagy Nóri (20),Szigetszentmiklós

II. HELYEZETT: Kovács Veronika Rita (28), Felső-Göd

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Matkovich Ilona bejelentette az Összefogás Vácért polgármester- és képviselő-jelöltjeit

III. HELYEZETT: Csák István (20), Budapest

Különdíjasok:

Boda Izabella (13), Nyíregyháza

Máthé Kristóf (35), Budapest

Dunakeszi különdíjasa:

Szabados Alexandra (17), Dunakeszi

Közönségdíjasok:

Vállai Krisztián (21), Pilisszentiván

Szilágyi Dorka (22), Miskolc

Csomópont különdíjas:

Szarvas Dominik Márk (13), Budapest

A helyezetteknek Dióssi Csaba Dunakeszi polgármestere, Tuzson Bence területi fejlesztési biztos, Csoma Attila a művelődési ház igazgatója, valamint a zsűri elnöke Kiki gratulált és adták át az okleveleket.  A nyertesek számos értékes ajándékkal is gazdagodtak, amelyeket a rendezvény támogatói ajánlottak fel; így például  wellness hétvége, stúdiófelvétel, videoklip forgatás, mindenféle vásárlási-, és ajándékutalványok, valamint különböző fellépési lehetőségek az év folyamán.

A Dunakanyar Rendezvényiroda soron következő országos nagy rendezvénye a sokak által várva várt III. Dunakanyar Motorostalálkozó és Családi Nap lesz május végén, június elején, ahol többek között fellépnek majd a Dunakanyar Hangja verseny énekesei is. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments