A DDC is támogatja a Sejcei út felújítását

Sejcei út leromlott állapotbanMint arról korábban beszámoltunk, még tavaly áprilisban egy rendkívüli testületi ülés keretében döntött úgy a város, hogy saját kezébe veszi a Sejcei út problémájának megoldását.

Akkor azonban törvényi akadályba ütköztek, mert kiderült, hogy az út egy része állami tulajdonban van. Szerették volna a teljes utat az államtól átvenni, erre azonban egyelőre nem volt lehetőség.

Később Pető Tibor alpolgármester úgy nyilatkozott a Váci Naplónak, hogy a városvezetés úgy döntött, hogy az út egy szakaszát, amely Váchoz tartozik, felújítják.

A januári testületi ülésen azonban kiderült, hogy a Duna-Dráva Cement Kft váci gyára 10 millió forintot utalt át az önkormányzatnak az út felújítására. Ezt érdeklődésünkre megerősítette Guth Zoltán, a cég kommunikációs referense is.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Kurdi Csabáné Péchy Blanka díjat nyert

– A Duna-Dráva Cement Kft az önkormányzat támogatási kérelmének megkeresésére, a saját társadalmi felelősségvállalási programjának szellemében döntött úgy, hogy támogatja a Sejcei út felújítását – mondta.

Remélhetőleg még az idén elkészülhet az említett útszakasz. A város addig is tovább folytatja  a tárgyalást a vagyonkezelővel a felújítás költségmegosztásával kapcsolatban. Addig pedig tovább zötykölődhetnek az autók és buszok utasai a néhol már szinte életveszélyesen kátyús úton. (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments