Harmadik évét kezdi a Cseppnyi Önbizalom program

CSEPPNYI-ÖNBIZALOM-AZ-ÉLHETŐBB-ÉLETÉRTA méltán sikeres Cseppnyi Önbizalom – Kontinencia Betegedukációs Program megkezdi harmadik évi munkáját. Váchoz legközelebb Dunakeszin találunk ehhez megfelelő szakorvost.

Az elmúlt két év sikereinek köszönhetően a program tovább folytatódik idén is. 2014 márciusában országszerte ismét több mint 200 háziorvosi rendelőben, Pest megyében 17 praxisban várják a vizelettartási zavarok témájában az érintetteket és az érdeklődőket.

A siker kulcsa, hogy a vizelettartási panaszokban leginkább érintett, 45-65 év közötti nőket szólítja meg a háziorvos és a háziorvos mellett tevékenykedő szakdolgozó. A praxisok kiemelt szerepet vállalnak ugyanis az inkontinencia ellátásban, hiszen ők fedezik fel a sokszor titkolt panaszokat. Az eddigi tapasztalatok alapján a hölgyek legszívesebben a szakdolgozóknak mondják el, ha vizelettartási panaszuk van, hiszen velük bizalmasabb kapcsolatban vannak.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Elindult a tájépítészek váci programja

A megfelelő célcsoport kiválasztásának, a kulcsszereplő háziorvosi praxisoknak és az érintettek érdeklődésének köszönhetően elmúlt két évben kiemelkedően nagy volt a programban résztvevők száma (több mint 35.000 fő), ugyanis a praxisok által meghívott hölgyek 38 %-a jött el a személyesen is a tanácsadásra.

A szervezők bíznak abban, hogy idén is hasonlóan szép eredményekkel sikerül zárni a programot, hiszen a két év alatt összesen 350 háziorvos részvételével zajló program most még 220 új praxissal bővül.

A program részletei, valamint a programhoz csatlakozó háziorvosi praxisok megtalálhatók a www.cseppnyionbizalom.hu weboldalon.

Hozzánk legközelebb Dunakeszin találunk két szakorvost, akik a programban részt vesznek: dr. Tordasi Éva (Dunakeszi, Barátság útja 29.) és  dr. Herceg Róbert (Dunakeszi, Fóti út 35.). (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments