KAMPÁNY: jelöltek vitáját kezdeményezi Fehér Zsolt

Fehér Zsolt JobbikVitára hívta ki Fehér Zsolt (képünkön), a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje a pártján kívül szerinte két legesélyesebb párt, a Fidesz-KDNP és a baloldali Összefogás aspiránsait.

„Sorsdöntő választás előtt állunk 2014. április 6-án. Magyarország polgárai nem csak az elmúlt négy, tizenkettő; de az úgynevezett ‘rendszerváltás’ óta eltelt huszonnégy esztendőről is ítéletet mondhatnak a szavazófülkékben. Jelenleg három olyan párt van ma hazánkban, ami eséllyel veszi fel a versenyt a győzelemért, ez a három pedig nem más, mint a jelenlegi kormánypártok, a baloldali ‘Összefogás’ és a Jobbik Magyarországért Mozgalom” – írja abban a nyílt levélben, amelyet Harrach Péternek és Kiss Zsoltnak is eljuttatott.

„Választás lévén, esélyt kell adni az érvek, programok ütköztetésének, amelynek legjobb módja egy nyílt vita a sajtó és az érdeklődők jelenlétében. Kérem Önöket, hogy az elkövetkezendő két hétben jelöljék meg azt a helyszínt és időpontot, amelyet alkalmasnak tartanak a képviselőjelölti vita lefolytatására” – zárja sorait Fehér Zsolt. (Váci Napló) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments