Kedden éjjel feltörtek egy autót Vácott, de lebuktak

rendőrautóA rendőrség őrizetbe vette azt a két férfit, akik kedden egy váci parkolóban törtek fel egy személygépkocsit.

A Váci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást indított lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt B. Lajos 23 éves és S. Róbert 25 éves kosdi lakosok ellen.

A két férfit az autó éber tulajdonosa leplezte le.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsítottak 2014. március 25-én 1 óra körüli időben egy váci parkolóban megrongálták egy személygépkocsi ajtókilincsét és az így kinyitott járműből eltulajdonítottak egy rádiókészüléket. A bűncselekmény elkövetését észlelte a gépkocsi tulajdonosa, aki feljegyezte a két férfi által használt autó rendszámát és értesítette a rendőrséget – írja a police.hu.

A kiérkező járőrök a helyszín közelében elfogták és a Váci Rendőrkapitányságra előállították a kosdi férfiakat és gyanúsítottként hallgatták ki őket. B. Lajos és S. Róbert a bűncselekmény elkövetését elismerte.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  "Deákvár 125" Kiállítás megnyitó a Deákvári főtéren

S. Róbert továbbá megalapozottan gyanúsítható egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésével, mivel Vác területén olyan személygépkocsival közlekedett, amelyre egy másik jármű hatósági jelzését szerelte fel. A nyomozóhatóság mindkét férfit őrizetbe vette.

A gyanúsítottak ellen a további eljárást a Váci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le. (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments