Kezdődik a nyári időszámítás: változik a menetrend

MÁV logóA hétvégén kezdetét veszi a nyári időszámítás, ezért szombatról vasárnapra virradó éjszaka az órákat kettő óráról háromra kell állítani.

A vonatok menetrendje emiatt egy vonat kivételével nem módosul, azonban a hajnali időszakban induló és már úton lévő 6 belföldi és 17 nemzetközi vonat közlekedési rendjét érinti a változás.

Belföldön egy Budapestről Szobra, Budapestről Szolnokra, Debrecenből Budapestre, Budapestről Debrecenbe, Debrecenből Nagykerekibe és egy Lajosmizséről Budapestre közlekedő vonat az érintett. Nemzetközi viszonylatban egy-egy Budapestről Brassóba, Bukarestbe, Zürichbe, Berlinbe, Varsóba, Krakkóba, Münchenbe, Belgrádba, Moszkvába induló vonat, valamint ezek Budapestre érkező vonatpárjai, és több Moszkvából érkező nemzetközi gyorsvonat közlekedik az óraátállítás ideje alatt.

Az érintett vonatok menetrendjéről, indulási és érkezési időpontjairól részletes információ a MÁV-START honlapján a www.mav-start.hu oldalon található, valamint a helyi tarifával hívható MÁVDIREKT vonalon a 06 (40) 49 49 49-es telefonszámon is kérhetnek felvilágosítást az érdeklődők. ♦

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Kamion és autó ütközött tegnap Vác térségében

 

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments