Rendhagyó baleset-megelőzési előadás Vácon

baleset-megelőzési előadás a Boronkayban-vágottA Pest Megyei Baleset-megelőzési Bizottsága meghívást kapott a váci Boronkay György Műszaki Szakközépiskola, Gimnázium és Kollégium dolgozóitól.

A bizottság részéről felkért előadók a 45 perces órán rendhagyó módon nem közlekedési ismeretekről tartottak beszámolót a fiataloknak, hanem figyelemfelkeltő, sőt meghökkentő felvételeket, történeteket mutattak be.

A diákoknak levetítették az egyik ismert videómegosztó portálon is megtalálható – az Országos Rendőr-főkapitányság Tiszta fejjel elnevezésű kampánya keretében készített – Hiszem, ha látom című videót. A film megtekintése után az előadók néhány – Pest megyében történt – halálos kimenetelű közúti közlekedési balesetet elevenítettek fel, amelyek legsúlyosabb sérültjei a hallgatóság korosztályából (15-17 éves) kerültek ki – számol be az eseményről a police.hu.

 

Az előadás célja a figyelemfelkeltés és a tudatosság, a szabálykövető magatartás szerepének hangsúlyozása volt a közúti közlekedésben való részvétel során. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments