Kiss Zsolt: „Készülünk a következő választásokra”

Kiss ZsoltMegköszönte a szavazók bizalmát Kiss Zsolt, az MSZP több más párttal együtt támogatott országgyűlési képviselőjelöltje, és a Fidesz szlogenjével élve azt üzente: folytatjuk. Szerinte már az európai parlamenti és az önkormányzati választásokra kell koncentrálniuk.

Kiss Zsolt gratulált mindenkinek, aki részt vett a választásban, bele értve a jelölteket, a pártokat és az aktivistákat is. Kiemelte: Vácon 2200 szavazattal kapott kevesebbet a Fidesz-KDNP, mint 2010-ben. Ez szerinte azt jelenti, hogy fogy a jobboldali párt támogatottsága a városban.

– Sajnálom, hogy nem sikerült győzni. Hogy miért? Sokat gondolkodtunk az elmúlt néhány napban ezen, de még tovább kell elemeznünk és meg kell fogalmaznunk azokat az okokat, ami miatt a siker most elmaradt. Úgy gondolom, hogy későn állt össze az az erő, ami több párt szövetségeként próbálta megvalósítani a változást, és talán az idő is kevés volt.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Kamion és autó ütközött tegnap Vác térségében

A kampánnyal kapcsolatban elmondta: Vácon nem volt lejárató korteskedés egyik oldalon sem. Bár minden párt elhatárolódott a Jobbik plakátrongálásától, sajnálja, hogy a Fidesz-KDNP önkéntesei az utolsó napon az ő plakátjait ragasztgatták le.

– Rendőri üldözéses akció volt, hogy megfogjuk ezeket az embereket. Sajnos tetten érni nem tudtuk őket, de bízom abban, hogy mind az autó tulajdonosa, mind a kampány irányítói, előbb-utóbb számot adnak arról, hogy kik voltak azok, akik ezt a rongálást elkövették – mondta.

mikrofonKiss Zsolt a plakátrongálásról

https://vaci-naplo.hu/_wp-hang-video/Kiss-Zsolt-a-plakatrongalasrol.mp3

 

A baloldali önkormányzati képviselő arról is beszélt, hogy az új választási rendszer is befolyásolta az eredményeket. Megjelentek az ismeretlen, kisebb pártok is, akik szavazatokat vettek el mindkét  nagy erőtől. Kiss Zsolt érdekesnek találja, hogy a Fidesz-KDNP kevesebb szavazatot kapott, mint négy éve, mégis valószínűleg kétharmaddal alakíthat kormányt. (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments