Pető Tibor (Fidesz): „Nincs közöm a plakátrongáláshoz”

Pető Tibor-520Sajtótájékoztatón cáfolta Pető Tibor alpolgármester, a Fidesz helyi szervezetének elnöke azt az állítást, amely szerint neki  bármilyen köze lenne Kiss Zsolt plakátjainak megrongálásához.

Mint megírtuk, a szocialista képviselőjelölt vasárnap tett feljelentést a Váci Rendőrkapitányságon. A hír szerint nem sokkal éjfél után az MSZP aktivistái tetten értek néhány embert, amint fehér lapokkal ragasztgatták le a párt jelöltjének plakátjait. A kihívott rendőrök elől menekülve a vétkesek hátrahagytak egy autót, amelyről kiderült, hogy az Pető Tibor tulajdona.

Bóth János helyi szocialista pártelnök közleményben szólította fel az alpolgármestert, hogy a történtek miatt minden tisztségéről mondjon le.

Pető Tibor keddi sajtótájékoztatóján elmondta: még vasárnap felhívta az eljáró rendőrséget, kérve, hogy hétfőn tanúként hallgassák ki őt is. Ez meg is történt.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Szeretettel köszöntjük a 95 esztendős Tamás Pált

mikrofonPető Tibor a rendőrségi helyszíni vizsgálatról

https://vaci-naplo.hu/_wp-hang-video/Peto-Tibor-sajttaj-a-plakatrongalasrol.mp3
A rendőrségtől a pártelnök úgy értesült, szó sem volt arról, hogy bárki is elmenekült volna a rendőrök elől. A nyomozók egyébként még vasárnap hajnalban felkeresték Pető Tibort és kérték, hogy a helyszínen nyissa ki az autót, amelyet ezt követően átvizsgáltak és megállapították, hogy abban semmilyen, az elkövetett cselekményhez köthető eszköz nincs.

A szerinte hamis állításokért Pető Tibor elítélte a szocialista pártot.

Kiss Zsolt szerdán sajtótájékoztatón értékelte a kampányt és a választás eredményeit, ebben szólt a plakátrongálásról is. (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments