Megint csütörtököt mondott az úttest és beszakadt

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Csütörtökön kora délután Vácott a Csángó utca – Barabás utca kereszteződésében beszakadt az úttest egy kukáskocsi alatt. Csaknem napra pontosan egy évvel ezelőtt hasonló esett történt városunkban a Fürdő utcában. Az eddigi adatok szerint mot is a burkolat alatti, eltört vízvezetékből kiáramló víz mosta alá az úttestet, mely a jármű súlya alatt beszakadt.

A kocsi bal hátsó kerekei és az alváz tartotta a több tonnás teherautót a gödör felett. A katasztrófavédelem munkatársai gyorsan a helyszínre érkeztek és a járművet kiszabadították. Személyi sérülés nem történt, az anyagi kár sem jelentős – tudta meg lapunk a Váci Városfejlesztő Kft-től.

Tavaly május 10-én – az a nap is csütörtökre esett –  a Fürdő utca 3. szám előtt egy kétszer kétméteres, hat méter mély gödör keletkezett, amikor egy kukásautó elhaladt az épület előtt. A gödör szélén fennakadt járművet – teljes útzár mellett – később a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság daruja emelte a helyére.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  „Isten maga az élet és ti a kórházakban ezt az életet szolgáljátok” - 20 éves a Váci Egyházmegye Kórházlelkészi és Lelkigondozói Szolgálata

A baleset miatt akkor a Fürdő utcában a gáz- és a vízszolgáltatás átmenetileg szünetelt. (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments