Segíts lefesteni a Hársfa utcai óvoda kerítését!

harsfaovi_ovikerites3Kedd délelőtt a SZAVAD Egyesület aktivistái szülőkkel közösen elkezdték csiszolni a Hársfai utcai ovi igencsak rossz állapotban lévő kerítését. Most újabb önkénteseket keresnek.

Nem számoltuk ki pontosan, de lehet, hogy a kerítés hossza eléri a száz métert, ezért úgy döntöttünk, hogy a hétvégére tervezett festés előtt egyénileg is dolgozunk az előkészítésen. Bonyolítja a dolgot, hogy az időjárás nem kedvez a munkának, ennek ellenére, amikor eláll az eső, a csiszolás tovább folytatható. A kerítésfestés most hétvégén szombaton és vasárnap lesz – írja Matkovich Ilona, az egyesület elnöke.

Az eseményre az egyesület Facebook oldalán lehet jelentkezni. Apukák, nagypapák munkatársnak történő jelentkezését és nem utolsó sorban, anyukák, nagymamák pogácsáját, harapnivalóit, hűsítő italait szeretettel fogadják.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Egy szemtanú feljegyzései - A Migazzi Zarándokház és a PüspökVác látogató és rendezvényközpont története a II. világháború előtt és után

"Jöjjön el ön is, bármelyik nap délelőtt vagy délután! Keresse Moravcsik Zsuzsa vezetőt (aki a csiszoláshoz szükséges eszközöket átadja). A SZAVAD Egyesület, az Ezüsthárs Gyermekvédő Alapítvány és a Váci Városfejlesztő Kft által támogatott közös akciója keretében május 17. szombat, 9 órától a festés előtti előkészítés folytatása és alapozó festés (esőnap május 18.), május 18., vasárnap, 9 órától alapozó festés folytatása és/vagy a kerítés zöld színre festése 9 órától. Segítségüket előre is köszönjük!" – írja Matkovich Ilona, a SZAVAD Egyesület elnöke. (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments