Biciklitolvajokat fogtak el a váci rendőrök

ellopott bicikli - rendőrségi fotóLopás vétség és orgazdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Váci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya T. István 37 éves váci lakos és három társa ellen.

A rendőrségre 2014. június 1-jén éjjel érkezett bejelentés, mely szerint egy férfi Vác egyik utcájában kitépte a táskát a sértett kezéből, majd a helyszínről elmenekült. A nő által adott személyleírás alapján a járőrök rövid időn belül azonosították, elfogták és előállították a Váci Rendőrkaptányságra H. Ernő 21 éves váci lakost.

A police.hu szerint a férfi kihallgatása során a bűncselekmény elkövetését elismerte, de azon túlmenően további lopásokról is beszámolt.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK
Elhunyt dr. Csécs Ilona, a kórház onkológus főorvosa

Ezt követően a váci rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt B. Anna 25 éves és T. István 37 éves váci lakosokat, akik több kerékpárt tulajdonítottak el az elmúlt időszakban.

A lakásukon tartott házkutatás során 6 darab kerékpárt foglaltak le a rendőrök.

ellopott bicikli - rendőrségi fotó2

Orgazdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki a nyomozók H. Gergő 34 éves és M. Zoltán 39 éves váci lakosokat, akiknél további 5 biciklit foglaltak le.

A négy gyanúsítottat a nyomozóhatóság bűnügyi őrizetbe vette és kezdeményezte az előzetes letartóztatásuk elrendelését.

Ellenük a további eljárást – fogvatartásuk mellett – a Váci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le. (Váci Napló)

OLVASÁSRA AJÁNLJUK
Élesítsd a billentyűzetet, írj verset, indulj a pályázaton!

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!