Biciklitolvajokat fogtak el a váci rendőrök

ellopott bicikli - rendőrségi fotóLopás vétség és orgazdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Váci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya T. István 37 éves váci lakos és három társa ellen.

A rendőrségre 2014. június 1-jén éjjel érkezett bejelentés, mely szerint egy férfi Vác egyik utcájában kitépte a táskát a sértett kezéből, majd a helyszínről elmenekült. A nő által adott személyleírás alapján a járőrök rövid időn belül azonosították, elfogták és előállították a Váci Rendőrkaptányságra H. Ernő 21 éves váci lakost.

A police.hu szerint a férfi kihallgatása során a bűncselekmény elkövetését elismerte, de azon túlmenően további lopásokról is beszámolt.

Ezt követően a váci rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt B. Anna 25 éves és T. István 37 éves váci lakosokat, akik több kerékpárt tulajdonítottak el az elmúlt időszakban.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Az autizmus világnapján helyezz kék papírvirágot az ablakba!

A lakásukon tartott házkutatás során 6 darab kerékpárt foglaltak le a rendőrök.

ellopott bicikli - rendőrségi fotó2

Orgazdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki a nyomozók H. Gergő 34 éves és M. Zoltán 39 éves váci lakosokat, akiknél további 5 biciklit foglaltak le.

A négy gyanúsítottat a nyomozóhatóság bűnügyi őrizetbe vette és kezdeményezte az előzetes letartóztatásuk elrendelését.

Ellenük a további eljárást – fogvatartásuk mellett – a Váci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le. (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments