Gergely Sándor Szlovákiába repült, bekerült a Krimibe

Gergely Sanyi a szlovák híradóbanJúnius 5-én sugározta az egyik szlovák kereskedelmi televízió népszerű Krimi című műsorát, amelyben vezető hír volt, hogy egy kétszemélyes magyar kisrepülő megsértette a szomszédos ország légterét és a pilóta repülési útvonalengedéllyel sem rendelkezett.

A történet főszereplője Gergely Sándor, a Váci Kábeltelevízió Kft egyik tulajdonosa, az ES tévé korábbi főszerkesztője volt, akinek ez a nap a történtek ellenére úgy marad meg az emlékezetében, mint egy kellemes, érdekes időtöltés.

100forint3

olvasd el3– Van egy szlovák gyártmányú kisrepülőm, amit vizsgára Losoncra kellett vinnünk – meséli a történteket Sándor. –   Bevallom, nem kértem útvonalengedélyt, úgy indultunk el. Amikor megérkeztünk és leszálltunk, öt percen belül ott volt a rendőrség.

A vizsgálat a továbbiakban a körülmények figyelembe vételével dönti el, hogy szabálysértés, vagy bűncselekmény történt-e – hangzott el a kis filmriportban. (Váci Napló)

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Tájékoztató közterületi permetezésről

Gergely Sándor további kalandjairól, a kutyás kábítószerkeresőkről, a tolmácsról meg a BMW-t vezető rendőrről a Váci Napló június 20-i pénteki számában olvashat.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments