Nyári Aliz és Nyári Edit lemezbemutató koncert show

Nyári Aliz, Nyári Edit és Kállay- Saunders AndrásNyári Aliz és Nyári Edit nagy álma vált valóra azzal, hogy a múlt év végén megjelent Let This Love című első önálló albumuk. A lemezen a már jól ismert rádiós slágereik az Éld át és a Pont jó is helyet kapott. Az album különlegessége, hogy a sokszínű zenei anyagban az énekesnők saját szerzeményű dalai is hallhatóak, így már dalszerzőként és szövegíróként is bemutatkoztak.

A címadó dal magyar verziója a Nem kell Más, pillanatok alatt a rádiós slágerlisták élére tört. Ez a siker teremtette meg számukra, hogy országos rádiós turnéra induljanak, ahol nagy szeretettel fogadták őket és játsszák dalaikat.

A két gyönyörű énekesnő ismét meghívást kapott hazánk egyik legnépszerűbb kulturális és szórakoztató rendezvényére,​ a Váci Világi Vigalom nyitó estjén július 18-án, pénteken 22 órakor történő fellépésre.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Egy szemtanú feljegyzései - A Migazzi Zarándokház és a PüspökVác látogató és rendezvényközpont története a II. világháború előtt és után

Nyári Aliz és Nyári Edit izgalmas és látványos, igazi varázslatos zenei utazás alkalmával mutatják be albumuk legsikeresebb és legszebb dalait. Természetesen a legendás világslágerek is hallhatóak lesznek. Az est további különlegessége, hogy a meghívott sztárvendéggel Kállay-Saunders Andrással közös dalt is énekelnek.

A koncerten közreműködik ​a Váci Jeszenszky®​ Balett, Pest Megye Művészeti-díjas társulata Csermely György alapító-igazgató vezetésével. A társulat koreográfiái teszik egyedivé és látványossá az est képvilágát. A koreográfiákat Gergely Ilona és Nemzetes Gabriella a VJB művészeti vezetője készít​ették. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments