Sok volt a rendőr, elkerülték a várost a bűnözők

rendőrök1A XXII. Váci Világi Vigalom ideje alatt a belvárosban és a Duna parti sétányon a három nap alatt több tízezer ember fordult meg – áll rendőrség ma közzétett összefoglalójában.

A Váci Rendőrkapitányság a korábbi évekhez hasonlóan előre megtervezte a biztosítási feladatokat, így ennek köszönhetően gyorsan és hatékonyan zajlott a forgalom irányítása, valamint a rendezvény végén a terület kiürítése.

A polgárok mindezt személyesen is megtapasztalhatták, hiszen "nyüzsögtek" a rendőrök a városban, szinte nem telt el óra úgy, hogy valahol ne láttunk volna egyenruhásokat. A fokozott jelenlét egyben azt is jelezte, hogy bármilyen rendkívüli esemény bekövetkeztekor bárki gyors segítséget kaphatott volna.

A feltételes mód indokolt, hiszen a ma kiadott közlemény szerint a három nap alatt a rendőrséget érintő rendkívüli esemény nem történt, a város területén sem gépkocsilopás, sem gépkocsifeltörés, illetve más jogsértő cselekmény nem történt.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Kamion és autó ütközött tegnap Vác térségében

Figyelembe véve a rendezvényen megjelent látogatók számát, elmondható, hogy a három nap a kikapcsolódásról és a kultúráról szólt, így rendőri szempontból eseménymentesen telt, melyben nagy szerepet játszott a jól megtervezett rendőri biztosítás mellett az állampolgárok jogkövető magatartása is – írták. (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments