Vác is csatlakozott a Nagy Programválasztó Szerdához

Nagy Programválasztó Szerda plakátjaA Vác és Környéke Turisztikai Egyesület (TDM) is részt vesz a hazai turizmus élénkítéséért dolgozó szervezetek mindeddig példa nélkül álló összefogásában: a Nagy Programválasztó Szerda a helyi és térségi turisztikai szervezetek összefogásával indult el azzal a céllal, hogy a nyári programdömpingből a hazai turisták profi turisztikai szakemberek segítségével választhassanak, és a turisztikai egyesületek ezzel is élénkítsék a belföldi turizmust.

A dél-alföldi régió meghatározó turisztikai egyesülete, a Szarvas, Békésszentandrás és Kondoros turizmusának élénkítéséért dolgozó Körös-menti TDM kezdeményezésére olyan, korábban példa nélküli országos összefogás indult el, amelynek részeként Magyarország 25 turisztikai egyesülete, köztük a Vác és Környéke TDM az egyes régiók legjobb programjaiból ad válogatást hétről-hétre.

A Nagy Programválasztó Szerda a helyi és térségi turisztikai szervezetek összefogásával a Magyar TDM Szövetség támogatása mellett indult el.  Amellett, hogy a Nagy Programválasztó Szerda megkönnyíti az utazók, nyaralni vagy pihenni vágyók választását az ország számtalan turisztikai desztinációja, programja és turisztikai eseménye között, hétről hétre olyan utazási célpontokra is felhívhatja a figyelmet, amelyek – olykor méltánytalanul – kiszorultak az országos turisztikai kampányok, hirdetések fő sodrából, az ágazati hírek első vonalából.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Jövőálló hivatások, személyre szabott figyelem: benéztünk az Apor Vilmos Katolikus Főiskolára

A Nagy Programválasztó Szerda részeként a Magyarországon működő TDM-ek (turisztikai egyesületek) a közösségi média eszközeit felhasználva minden héten más és más régió aktuális programjainak legjobbjaiból adnak közre válogatást saját Faccebook-felületeiken.
A Vác és Környéke TDM közreműködése mellett zajló Nagy Programválasztó Szerda nem titkolt célja, hogy az országos összefogással is erősítse az együttműködést a helyi és térségi turisztikai szervezetek között, és ezzel is hozzájáruljon a belföldi turizmus élénkítéséhez. (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments