Hétfőtől változik a vasúti menetrend

MÁV logóSzeptember elsejétől ismét a megszokott vasúti közlekedési rend váltja fel a nyári menetrendet. Az utazók igényeihez, a kezdődő tanévhez igazodva a MÁV-START Zrt fokozottan a hivatás- és a diákforgalom kiszolgálására koncentrál.

A menetrend szeptember elsején életbe lépő (3-as számú) módosítása – az év közben jelzett utasforgalmi igényekhez alkalmazkodva – újabb eljutási lehetőségeket, jobban illeszkedő csatlakozásokat is biztosít.

A Balaton térségében a turisztikai forgalomra tekintettel nyáron jelentősen több járművet közlekedtetett a vasúttársaság, ezt az iskolai és hivatásforgalom időszakos csökkenése révén – egyéb időszakban máshol közlekedő – járművek átcsoportosításával biztosítottuk. Ezek a vasúti személykocsik, motorvonatok, mozdonyok szeptembertől folyamatosan állnak vissza az elővárosi, illetve az ország más részeinek távolsági közlekedésébe, megerősítendő a munkába, iskolába járók kiszolgálását.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Vajda Lajos és Szentendre – vándorkiállítás a művelődési központban

Az ősz későbbi időszakában a MÁV-START új, kék-sárga színezésű FLIRT motorvonataiból is forgalomba állnak majd az első szerelvények a budapesti elővárosi, köztük a váci vonalon is. (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments