Kampány: megvannak az MSZP – DK összefogás váci jelöltjei

Bóth János és Papp Éva bejelenti az indulók nevét.700Sajtótájékoztatón ismertette a szocialisták és a Demokratikus Koalíció által közösen indított jelöltek névsorát Bóth János, az MSZP helyi elnöke és Papp Éva, a DK képviseletében. A lista alapján egy meglepetés mindenképpen akad: nem idnítják, bár szerette volna, Váradi Iván Attilát, aki több cikluson át volt önkormányzati képviselő.

A két párt az 1. számú választókörzetben Terényi Attilát, a 2-esben ifj. Tisza Zoltánt, a 3-asban ifj. Lengyel Lászlót, a 4-esben Papp Évát, az 5-ösben Faludi Zsófiát, a 6-osban Kiss Zsoltot, a 7-esben Dobronay Bélát, a 8-asban Zsarnóczay Ferencet, a 9-esben dr. Bóth Jánost, a 10-esben Eigen Józsefnét indítja.

olvasd el3Egy kérdésre válaszolva a szocialista helyi elnök azt mondta: tárgyaltak Váradi Iván Attilával is, ám végül a pártvezetés úgy döntött, hogy nem jelöli, bár ezt az érintett nem vette jónéven.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Marton Zsolt megyéspüspök tárlatvezetése szombaton - Memento 30

A kampánnyal kapcsolatos bejelentések után egy általa fontosnak ítélt témát hozott szóba a szocialista frakcióvezető. Szerinte a stadionban lévő büfét nagyon olcsón, feltehetően politikai alku részeként adták bérbe. (Váci Napló)

Erről és a városvezetés válaszáról a Váci Napló augusztus 15-i pénteki számában olvashat részletesen.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments