Magyar Hírlap: a polgármester levélben cáfolta az állításokat

Fördös Attila-250Terjedelmes cikkben támadták a városvezetést, személy szerint Fördős Attila polgármestert a Magyar Hírlap augusztus 8-i számában. A szerzők azt állították, hogy Fördős Attila konzekvensen akadályozza, hogy a városban magánegyetem épüljön a Vác Pláza néven elhíresült szérűskerti romos épület helyén.

A polgármester tételesen megcáfolta a cikk állításait. A Magyar Hírlap online felületén teljes terjedelmében megjelentették a helyreigazítást kérő levelet.

Egyébként mindkét írás a Vélemény rovatban jelent meg.

"A Magyar Hírlap 2014. augusztus 8-i számában, valamint ugyanekkor a Magyar Hírlap online felületén is megjelent az 'Épülhet-e jövőegyetem a Dunakanyar szívében?' című, a Newman Intézet Sajtóirodája által jegyzett cikk, amely számos ponton megalapozatlan és valótlan állításokat tartalmaz.

Facebook - kövess minketA hivatott cikk megalapozatlanságán és valótlanságán kívül jogsértő is, és alkalmas arra, hogy a jó hírnévhez fűződő jogomban megsértsen, tekintettel arra, hogy egyrészt olyan színben tüntet föl, mintha a keresztény értékrenddel és törekvésekkel nyíltan szembehelyezkednék, másrészt mesterségesen szembeállít Pető Tibor alpolgármester úrral, akivel egyébként teljes nézetazonossággal, kiváló együttműködésben dolgozunk" – írja a polgármester.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Az autizmus világnapján helyezz kék papírvirágot az ablakba!

Befejezésül hozzáteszi: "A fentiek fényében jól látható, hogy az Önök által megjelentetett cikk egy jobboldali polgármester számára rendkívül komoly jogsérelmet okozhat, hiszen abból a tényeket nem ismerő személy olyan következtetéseket vonhat le, amelyek keresztény és polgári világnézetemet kétségbe vonhatják." (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments