Torghelle Sándor lesz a szombati váci meccs díszvendége

Torghelle önéletrajzi könyve-250Az elmúlt évtized egyik legjobb magyar játékosa, Torghelle Sándor lesz a szombaton a váci stadionban sorra kerülő Vác FC – Videoton II focimeccs díszvendége. A kiváló futballista elhozza önéletrajzi könyvét is, amelyet a szurkolók nagy kedvezménnyel vásárolhatnak meg a helyszínen.

A focista – akit a megírásban és szerkesztésben Somogyi Zsolt segített – keresetlen szavakkal ajánlja az olvasók figyelmébe a könyvet. "Bunkó vagyok. Egy sötét tapló, egy nagyképű majom. Édes istenem, hányszor hallottam ezt vissza magamról!" – írja Torghelle Sándor.

Majd így folytatja: "Tinédzserkoromban talán zavart volna, ha vadidegenek bírálnak, ma már hidegen hagy, pedig a neten aztán ömlik a mocsok. Nem csak rám, nem csak a futballunkra – mindenki célponttá vált.

Facebook - kövess minketNem azért írok könyvet, hogy megváltoztassam a rólam kialakult képet. Holott az ismerősök mindig mondják: Sanyi, te egyáltalán nem olyan vagy, mint azt gondolják az emberek! Még Betty, életem párja sem akart velem szóba állni, amikor elkezdtem nyomulni rá, mondván, sok rosszat hallott rólam. Őt sikerült meggyőznöm, és immár egy tündéri kislányt nevelünk együtt.

Még csak 32 vagyok, de rengeteg minden van mögöttem: a Facebook-generációnak pusztán egy troll vagyok, akin nevetnek, ugyanakkor én büszkén tekintek a karrieremre. Nehezen tettem túl magam apám elvesztésén, de boldog lehetek, hogy megélte, amikor az egész stadion a nevemet skandálja a válogatott meccsén. Sokaknak nem a németeknek, az argentinoknak vagy a braziloknak lőtt góljaim ugranak be, hanem az, hogy ügyetlenkedem, vagy hogy kiállít a bíró. Azt viszont senki sem vitatja: szívvel-lélekkel játszom, küzdök, hajtok, mindig mindenhol.

Jól élek a futballból, de tudom, hol a helyem, sosem felejtem el, hogy egy hétköznapi lőrinci fiú voltam. Vagyok.

Szerinted nem így van?

Hát, azt is leszarom!"

Érdemes lesz tehát kijönni a szombati, 15 óra 30-kor kezdődő meccsre, amelyre John Marshall, a Vác FC tulajdonosa hívta meg Torghelle Sándort. (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments