Ősbemutató Vácott: Viktor, a kutya, meg a nyomozás

Olt Tamás - Minden kezdet nehéz, hát még a versenyzongora2-250Ősbemutató lesz a Váci Dunakanyar Színházban. Az író-rendező, Olt Tamás Minden kezdet nehéz, hát még a versenyzongora című rabját a jövő héten vasárnap láthatják először a nézők.

A péntek esti sajtóelőadáson egy rövid részletet adtak elő csak, bár olyan lendületes, kellemes humorral és remek alakításokkal fűszerezett játékot láthattunk, hogy legszívesebben megnéztük volna az egészet.

A darab, egy fiatal író, Viktor viharos szakításával veszi kezdetét. Ez már ki tudja hányadik és ki tudja hányadik viharos.

Gyökeres változást vett életében új társa a hozzászegődött bassett hound, Brúnó. Az együttélési normákról alapvetően mást gondoló Brúnó és gazdája egy sor kalamajkába keveredik, s közben a különös véletlen folytán Viktor találkozik egy régi osztálytársával, a házasságában a boldogság hajdani ígéretét kereső Dorkával. Vitathatatlanul izzani kezd közöttük a levegő… Egy igazi fiatalos romantikus komédia kerekedik a történetből, semmi esetre sem csak fiataloknak – ajánlja a darabot a nézők figyelmébe a színház.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Szeretettel köszöntjük a 95 esztendős Tamás Pált

Olt Tamás - Minden kezdet nehéz, hát még a versenyzongoraA darabban Viktort Mohai Tamás játssza igen lendületesen, Dorka szerepében Legerszki Krisztina, Brúnót, a kutyát Schlanger András, Borcsát Sárközi-Nagy Ilona, Lackót Bakos-Kiss Gábor/Szakál Miklós, a nyomozót pedig Vándor Éva alakítja.

Olt Tamás a sajtóbemutatón válaszolt az újságírók kérdéseire is. Ebből készült alábbi hangösszeállításunk:

 

A darabot a Nemzeti Színházzal kötött megállapodás részeként adják elő Vácott. (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments