Újabb plakátot rongáltak meg a városban

http://www.dreamstime.com/royalty-free-stock-photo-painter-painting-spray-gun-dark-background-image29925495Megrongálták október 8-ról október 9-re virradó éjszaka Bóth János polgármester-jelölt (MSZP-DK) Naszály Áruházon lévő nagyméretű plakátját – erről tájékoztatta lapunkat csütörtökön délelőtt sajtóközleményben az érintett.

Bóth János szerint bár az elkövetők személye egyelőre ismeretlen, nem nehéz politikai összefüggést találni azok között, akik a városban most már folyamatosan, komoly anyagi veszteségeket okozva teszik tönkre plakátjait és azok között, akik hatalmuk tudatában gyűlöletkampányt folytatnak ellene.

Mint arról korábban beszámoltunk, más jelöltek plakátjait is megrongálták a városban. Volt aki közülük felháborodásának adott hangot, míg mások könnyedre vették a dolgot és azt kérték, ne a plakátra, hanem a szavazólapra tegyék az ikszet a nevük mellé.

Történt még egy ennél súlyosabb eset is, amelyről honlapunk is beszámolt: megrongálták Nagy Péter független polgármester-jelölt autóját fóruma alatt. Az érintett feljelentést tett.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments