Ha november vége, akkor lovas világkupa

LovasvilágkupaIsmét birtokba veszik a Papp László Budapest Sportarénát a szebbnél szebb lovak, és akik eljönnek, látványos programok részesei lehetnek. Drukkolhatunk a nemzetközi díjugrató verseny, és a fogathajtó verseny résztvevőinek, részesei lehetünk egy tízéves kisfiú csodás álmának. Az idei évben is lesz gyermek nap, ahol lesz pónigalopp, fogathajtás, díjugratás, szabadidomítás, lovastorna, és természetesen a Mikulás.

Egy álom is megelevenedik az aréna színpadán, ahol a főhős hol huszár, hol vitéz, hol angyal. Csikósok, tüzekkel vágtató éjjeli lovasok, száguldó hatos fogatok népesítik be a teret, mint kis hősünk álmai. S a mese végére a nagy álom valóra válik, ő vezeti a huszárok seregét győztes csatára. A Lovasszínházi Show sztár fellépője Jean-Francois Pignon és csodálatos szabadidomított lovai.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Vasúti átjáró sorompójának hibája

Szeretnének 32 huszárt egyszerre látni, vagy Pignont varázsolni? Az idei év is látványos lesz, így biztos vagyok benne, hogy szép emlékekkel térhetünk haza. November 29-30-án az aréna csak a lovak kedvelőire vár. (Váci Napló) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments