Öt kórus az ötödik találkozón: a zene és a teljes ember

Serenus Kórus - boronkay.huImmáron ötödik alkalommal szervezi meg a váci Madách Imre Művelődési Központ a Duna menti kórustalálkozóját.A Közigazgatási és Igazságügyi Hivatal támogatásával megvalósuló, Zene nélkül nincs teljes ember című program november 15-én, szombaton 17 órakor kezdődik.

Ennek keretében a Nagymarosi Női Kar, a Vox Humana Énekkar, a Serenus Kórus, a Váci Harmónia Kórus és a dunaújvárosi Viadana Kórus ad hangversenyt. Az évről évre megrendezett találkozó célja a folyamatos zenei ismeretterjesztés és alkalmat ad a zenei értékteremtésre, és annak közvetítésére, a szakmai tapasztalatok, élmények megosztására, átadására.

A meghívott énekkarok neves kóruseseményeken, fesztiválokon és versenyeken bizonyították már, hogy tevékenységük döntően meghatározza országszerte és nemzetközi szinteken is a zenei életet. A találkozó ingyenesen látogatható, mindenki számára nyitott, ezzel is ösztönözve az érdeklődőket arra, hogy bátran, közvetlenül részesei legyenek az előadásoknak, és az eseményeknek.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Marton Zsolt megyéspüspök tárlatvezetése szombaton - Memento 30

A kórustalálkozó szakmai hátterét minden évben valamelyik váci kórus biztosítja, az idén a Brusznyai Margit vezette Serenus kórus (képünkön) végezte a szervezési teendők oroszlánrészét, szoros együttműködésben az eseménynek évről-évre otthont adó váci Madách Imre Művelődési Központtal. (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments