Teljes fordulatszámon: az Invitel hálózatfejlesztése Vácon

Invitel_kitelepules_Vac_2-250Az év végéig az Invitel szinte minden váci háztartás számára elérhetővé teszi az optikán alapuló, szélessávú technológiát. A fejlesztés eredményeként gyors internetkapcsolat és a digitális funkciók előnyeit magában foglaló, minőségi IPTV-szolgáltatás áll a lakosok rendelkezésére.

A váci fejlesztés része a vállalat 2012-ben indított, mintegy 4,5 milliárd forint értékű fejlesztési programjának, melynek keretében kevesebb, mint három év alatt három és félszeresére (több mint 410 ezerre) növeli a nagy sávszélességű kapcsolattal elért körzetek lefedettségét – hangzott el azon a sajtótájékoztatón, amelyet a társaság szakemberei csütörtökön délelőtt Vácott tartottak.

Időbeosztásunkhoz igazodó, személyre szabott tévézés, több nyelven elérhető HD műsorok, zeneletöltés és videostreaming – mindez már nem a jövő. Egy 2014 júliusi felmérés szerint Magyarországon már a tévéelőfizetők többsége, 68,6 százaléka rendelkezik digitáliscsatorna-csomaggal.

A televíziós előfizetés kiválasztása során – a továbbra is legfontosabbnak számító ár és széles csatornaválaszték mellett – további szempontként megjelenik az olyan digitális szolgáltatások elérhetősége, mint a műsorrögzítés vagy a videotéka , hogy a kívánt tartalmakat felvételről vagy időeltolással is lehessen nézni. Idei felmérések adatai szerint pedig a 18-29 éves korosztály 40 százaléka hetente többször, több mint 20 százaléka pedig naponta néz filmeket, műsorokat internetes streameken, videómegosztókon keresztül vagy letöltött formában .

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Matkovich Ilona bejelentette az Összefogás Vácért polgármester- és képviselő-jelöltjeit

Az innováció és az igényekre szabott szolgáltatások mindig is kulcsszerepet játszottak az Invitel stratégiájában, ezért a társaság folyamatosan vizsgálja azokat a lehetőségeket, amelyekkel még jobb minőségű szolgáltatásokat nyújthat lakossági ügyfeleinek. Így ahol a területi és technológiai feltételek engedik, fejleszti hálózatát és növeli előfizetői hálózata lefedettségét – hangzott el a sajtótájékoztatón.

– Decemberben összesen több mint 4.000 váci háztartásban – így már szinte a teljes városban – tesszük elérhetővé az optikán alapuló technológiát. Év végéig pedig összesen 18 településen (köztük a régióban Dunakeszin is) több mint 63 ezer újabb háztartás veheti igénybe az Invitel minőségi szolgáltatásait, mint például a teljesebb élményt nyújtó, interaktív digitális televíziót, a 21 HD csatornát vagy a korábbinál lényegesen gyorsabb internetszolgáltatást – mondta Jeszenszky Zsolt, az Invitel regionális vezetője.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Váci konferencia a reneszánszról

A lakossági előfizetőknek biztosított színvonalas infrastruktúra mellett az Invitel által nyújtott, optikán alapuló technológiát több helyi intézmény és vállalkozás is megelégedéssel használja, köztük a váci székhelyű Duna Menti Regionális Vízmű Zrt.

A fejlesztések eredményeként az Invitel kedvező ajánlatait az év végétől szinte minden váci lakos elérheti, és így még magasabb színvonalon élvezheti a tartalmas otthoni szórakozás és kikapcsolódás előnyeit, beleértve a színes csatornaválasztékot vagy a sportcsatornák széles skáláját. Az ügyfelek kedvük és érdeklődésük szerint válogathatnak a tematikus minicsomagok teljes kínálatából, és kihasználhatják az akár 400 órányi műsor rögzítését is lehetővé tevő beltéri vevőegység által biztosított kényelmi tévézést.

A váciak számára is rendelkezésre álló csatornakínálat – amely tartalmazza a helyi ES TV-t is – 2015. január 1-től kiegészül a sokak által várt, minőségi sportműsorokat felvonultató DIGI Sport 2-vel, valamint a népszerű tévésorozatokat sugárzó FOX-szal.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Ismét örökbefogadó és sétáltató nap szombaton a Zöld menedék telephelyein

Az Invitel nagy hangsúlyt helyez a fogyasztói szokások, igények nyomon követésére, amelyeket figyelembe véve alakítja ki ajánlatait. A vállalat karácsony közeledtével gondol azokra is, akik családjuktól távol vagy betegen töltik az ünnepeket.

Az Invitel novemberi akciójának népszerűsítése keretében több településen, köztük Vácon is eseményt szervez, ahol szeretné bevonni a helyi lakosokat egy karácsonyfa közös feldíszítésébe. A rendezvényen a szolgáltató a helyszínre látogatókkal együtt kedves üzeneteket helyez el a fán, melyet szórakoztatóelektronikai eszközök kíséretében november 28-án a váci Jávorszky Ödön Városi Kórház gyermekosztályának ad át. (Váci Napló – fotó: FotóMűvek)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments