Vér folyt a Káptalan utcai verekedésben – folyik a nyomozás

Tányéros Balázs testépítő-250Súlyos bűncselekmény történt szombaton Vácott: többen összeverekedtek a Káptalan utcában. A hírek szerint a csetepatéban egy balta és egy lapát is főszerepet kapott. A következmény: többen megsérültek, közülük ketten súlyosan. Egyikőjükön több órás műtétet hajtottak végre.

Bár több információ is kering a szombati esti Káptalan utcai verekedésről a városban, az ügyben a rendőrség egyelőre nem nyilatkozik. Lapunkkal mindössze annyit közöltek, hogy az eset kapcsán a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya folytat eljárást ismeretlen tettes ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt. „Az ügy részleteiről az eljárás jelenlegi szakaszában nem áll módunkban tájékoztatást adni” – írták érdeklődésünkre.

Úgy tudjuk, a fején súlyos sérüléseket szenvedő férfi Tányéros Balázs volt, a Vácon is ismert testépítő, aki már két évvel ezelőtt is bunyóba keveredett az egyik helyi diszkóban. A történtekről akkor a TV2-nek így nyilatkozott:

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Második gyermekvédelmi kerekasztal beszélgetés Vácon - Egyházi és civil szervezetek találkozásai a helyi gyermekvédelemmel

További részletek a Váci Napló most pénteki számában lesznek olvashatók! ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments