A Váci Hajó SE már kiürítve, itt az új Váci Kajak-Kenu SE

kajak rajzÚjabb fordulatot vett a Váci Hajó SE-ben hónapok óta zajló vita. Az önkormányzat decemberi ülésén a testület úgy döntött, hogy felmondja az egyesülettel a Liszt Ferenc sétányon lévő csónakház bérleti szerződését és a még tavaly létrehozott Váci Kajak-Kenu SE-vel köt hosszú távra megállapodást.

Időközben ugyanis a pereskedés miatt a bíróság ügygondnokot jelölt ki a nagy múltú klub élére.

Mint a Váci Napló korábban megírta, előbb belső viták osztották meg az egyesületet, majd többszöri tisztújítás után a pereskedésig jutott el a szembenállás. Arnóczy György elnök lemondott, később átmeneti időre ismét elvállalta a vezetői posztot, végül Horváth Réka kapott bizalmat.

Ám Nagy Péter, az egyik legrégebbi tag bírósághoz fordult, mert véleménye szerint több eljárási hibát is elkövettek a szervezők a választások során, illetve oly módon tevékenykedtek az elmúlt években, hogy az az alapszabályba ütközött.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Az autizmus világnapján helyezz kék papírvirágot az ablakba!

A pereskedés kívülállók véleménye szerint is veszélybe sodorta a klub működését, arról nem beszélve, hogy a bíróság ügygondnokot rendelt ki a szervezet élére, s a szövetség is jelezte, hogy ilyen körülmények között nem tudja átutalni a támogatásokat.

A teljes cikk a Váci Napló január 9-i pénteki számában olvasható.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments