Betörőt köröznek a váci rendőrök – nézd meg a fotóját!

Palotai Mihály körözési képe-szerk-250A Váci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást folytat lopás bűntett kísérlete elkövetésének gyanúja miatt a lakcímmel nem rendelkező 40 éves Palotai Mihállyal szemben.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2014. december 15-én befeszítette egy váci hétvégi ház ajtaját, ott értékek után kutatott, azonban a sértett a bűncselekmény elkövetése közben megzavarta, ezért elmenekült a helyszínről.

A nyomozás során beszerzett adatok alapján a váci rendőrök azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható Palotai Mihályt, azonban a felkutatására tett intézkedések nem vezettek eredményre.

A Váci Rendőrkapitányság elrendelte a 40 éves férfi körözését, azonban további bűncselekmények elkövetése miatt több elfogatóparancs is érvényben van ellene.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható személy tartózkodási helyével kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, hívja munkaidőben a Váci Rendőrkapitányságon a 06-27/505-600-as telefonszámot, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán (h.-cs.: 8-16, p.: 8-13), vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments