Egy nap alatt kétszer loptak illatszereket Vácott

lopás a DM-ben-250A Váci Rendőrkapitányság Közrendvédelmi és Határrendészeti Osztálya szabálysértési előkészítő eljárást folytat lopással elkövetett tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt ismeretlen személyek ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint két ismeretlen nő 2014. október 21-én 10 óra körüli időben Vácon, a Deres utca 2. szám alatt lévő Family Center DM áruházában vásárlást színlelve bementek az üzletbe, ahol néhány percet tartózkodtak. Távozásuk során felmutatták a kosarukat, majd közölték, hogy nem vettek semmit.

Az üzlet dolgozói visszanézték a két hölgy mozgását az üzletben, melyen észlelték, hogy amíg az egyik elkövető különböző illatszereket tesz a táskájába, addig a másik figyeléssel fedezte őt.

lopás a DM-ben2-250Ugyanezen a napon a két ismeretlen hölgy 17 óra 45 perc körüli időben visszatért az üzletbe, ahol már a dolgozók figyelték őket. Az egyik elkövető ismét illatszert tett a táskájába, ezért megpróbálták őt feltartóztatni, azonban mindkettőjüknek sikerült elmenekülni az üzletből. Mindkét cselekményt az üzlet biztonsági kamerái rögzítették.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  "Deákvár 125" Kiállítás megnyitó a Deákvári főtéren

Az egyik elkövető kb. 180 cm magas, normál testalkatú, vállközépig érő sötét hajú, fehér bőrű, bal kezén kötés volt. A másik nő kb. 160-165 cm magas, normál testalkatú, barna bőrű.

Kérik, hogy aki a képen látható személyeket felismeri, az jelentkezzen személyesen a Váci Rendőrkapitányságon, vagy telefonon a 27/505-600 számon, illetve a 112-es segélyhívón. (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments