Így indul a hét Vácon: szél, csapadék, néha napsütés

időjárásIsmét visszatért az erős szél, Vácott és környékén egész éjszaka fújt.A következő napokban is hasonlóan változatos, hideg időre kell számítanunk – derül ki az Időkép előrejelzéséből.

Hétfőn elszórtan még számítani kell hószállingózásra, hózáporokra, délután helyenként záporokra is. Továbbra is többfelé erős, viharos lesz a nyugati, északnyugati szél, mely délután valamelyest veszít erejéből és délnyugatira fordul. Délután 4-9°C-ot mérhetünk.

Kedden nem várható számottevő csapadék, csak kevés felhő lehet az égen.

Hajnalra a Dunántúlon többfelé és északon is pára, köd képződhet. A légmozgás is mérséklődik, de elsősorban a Dunántúlon még lehetnek élénk, erős délies széllökések. Hajnalban -4,+1°C, napközben 5-12°C várható.

Szerdán napközben nyugat felől ismét megnövekszik a felhőzet, de az esti órákig csapadékra nem kell számítani. Este, éjjel a Dunántúlon többfelé eshet az eső. Nappal 4-11°C-ot mérhetünk.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Tájékoztató közterületi permetezésről

Csütörtökön átmenetileg megszűnik a csapadék, majd pénteken többfelé várható eső, nyugaton, északnyugaton havas eső is. Mindkét nap többfelé szeles időben lesz részünk, ugyanakkor többfelé mérhetünk 10°C körüli értékeket. (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments