Külgazdasági és vállalkozásfejlesztési fórum lesz Vácon

dr.kupcsok_lajosA Magyar-Szlovák Kereskedelmi és Iparkamara (MSZKIK), valamint az MNKH Közép-európai Kereskedelemfejlesztési Hálózat Kft külgazdasági és vállalkozásfejlesztési fórumot tart Vácott. A rendezvényre február 10-én kedden 10 órai kezdettel kerül sor, a helyszín az ipartestület tanácsterme.

A kiadott program szerint köszöntőt mond Késhegyi László, a Vác és Vidéke Ipartestület ügyvezető elnöke, majd előadásokra kerül sor. A kormány külgazdasági politikájának végrehajtása. Az MNKH Közép-európai Kereskedelemfejlesztési Hálózatának felépítése és szolgáltatásai, különös tekintettel a hazai mikro-, kis- és középvállalkozók exportjára címmel dr. Kupcsok Lajos (képünkön), MNKH Zrt vezérigazgató-helyettese (képünkön),  Pest megye gazdaságfejlesztési célkitűzései és azok várható uniós finanszírozása 2014-2020 között címmel pedig Kuszák Miklós, a Pest Megyei Területfejlesztési Nonprofit Kft ügyvezetője mondja el gondolatait.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Kamion és autó ütközött tegnap Vác térségében

Az előadásokat követő helyszíni konzultáción részt vesznek pályázati tanácsadók is, akik az érdeklődő vállalkozóknak a pályázatkészítés és előkészítés témakörében nyújtanak személyes tanácsadást.

A rendezvény díjtalan, de regisztrációhoz kötött. (Váci Napló) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments